søndag 13. desember 2009

Angel Swap

Nå har også jeg fått min pakke fra min hemmelige quilteengel. Det oppsto en del forviklinger og misforståelser. Pakken min har blitt sendt jorden rundt, derfor tok det slik tid. Min quilteengel er helt uskyldig i dette og var ganske fortvilet. Men endelig kom pakken. Og den var det verdt å vente på.
Den inneholdt; et stort og romslig handlenett. Jeg har testet det og det tar utrolig mye. En sydd rull til å oppbevare arbeider i slik at de ikke blir krøllete. Det er den grønne med nydelig broderi på i nederkant. En pose/veske til å ha broderigarn opp i. En artig nålepute som er sydd over en teskje. Nålebrett, på den ene siden innvendig har hun brodert navn på stingene. Og som ikke dette var nok har hun også sendt lønnesirup. Dette har jeg aldri smakt - så det gleder jeg meg til å prøve. Så takk skal du ha Erin!

2 kommentarer:

  1. Godt at det ordna seg til slutt. Denne pakken var verdt å vente på. Så masse flotte ting.

    SvarSlett
  2. Så heldig du er. Takk for hyggelig kommentar på bloggen min. Vil også med det samme sende de beste ønsker om en god jul og et godt nyttår. Håper vi treffes til våren. Klem fra KariL.

    SvarSlett