mandag 27. august 2012

Ugle sydd i ramme

Uglen er sydd i ramme. Ved å følge beskrivelsen nøyaktig - får man et ferdig produkt med alle sømmer skjult. Ingen sårkanter!Dette var gøy, her kommer det til å bli sydd flere ugle varianter.

Jeg har vært i Birmingham på "The Festival of Quilts 2012". Det var en opplevelse. Europas største. Mange butikker, utstillinger av forskjellig art, kurs, foredrag osv. Jeg deltok på et lite håndsømkurs hvor vi sydde en nålepute. Lørdag var jeg på quiltefrokost. Et lokalt quiltelag hadde ansvaret, det var veldig koselig med demoer og konkurranser og en stand hvor vi fikk lage postkort. Tema var sjø. Vi bodde på et koselig hotell som lå i gangavstand til messeområdet. Meget praktisk. Her håper jeg å komme tilbake en annen gang!

4 kommentarer:

 1. Kjempe fin, og så fine farger.:-)

  SvarSlett
 2. Fine ugle du har sydd. Fine farger og. Det høyrdes ut som at den var sydde i ein artig teknikk og:) KLem

  SvarSlett
 3. Herlige ugler dette. Jeg ramlet over bloggen din ved en tilfeldighet, og har bladd meg gjennom hele bloggen. Herlighet så mye fint du har laget. Jeg legger deg til på blogglisten min, for hit kommer jeg mer enn gjerne tilbake :-)

  SvarSlett
 4. Hei! Var du også i birmingham!!!! Synd vi ikke traff hverandre da!!! karen og jeg var der og vi koste oss, vi var ikke på kurs men bare koste oss - vi bodde inne i Birmingham. Har planer om å reise tilbake - kanskje allerede til neste år!

  SvarSlett