lørdag 14. juli 2012

På quiltetur til USA

Jeg har vært på tur til Quiltefestival i Minnesota, Rochester. En opplevelse ...... både festivalen og quiltebutikker som vi besøkte på veien.
Vi var en liten gruppe forventingsfulle, spente norske quiltere som skulle delta på kurs, se på utsillinger, delta på banketten og ikke minst besøke alle butikkene. Det var også flere demonstrasjoner av teknikker og produkter.
Butikker og utstillinger var fordelt i tre store haller. Her skulle vi være i flere dager! Bankkortet gikk fort varmt!
Heldigvis hadde vi mulighet til å ha en ekstra koffert med hjem. Bøker, stoffer og diverse quilteutstyr kom fort opp i vekt. 
Det var mange flotte arbeider på utstillingene. Fra store tepper til mindre og andre typer arbeider, her er et par som er premierte i hver sine klasser, jeg vet dessverre ikke navn på deltakerne:
Kursene var heldagskurs; en eller to dager. Varierte og mange. Vi norske ble veldig godt ivaretatt. Det var en opplevelse å være tilstede, få nye bekjentskaper, føle atmosfæren og ikke minst bli inspirert.


5 kommentarer:

 1. Hei igjen. Jeg er så glad at turen din var vel lykket og det høres ut som du har hatt det kjempekoseligt. Jeg gleder meg til vi treffes igjen slik at du kan fortelle meg mer. Fortsatt god sommer. Klem fra Marit i England.

  SvarSlett
 2. Hei.
  Det høres såååå kjekt ut.God sommer til deg.
  Gleder meg til og høre mer:);)
  Quiltehilsen fra Kjerstis syglede.

  SvarSlett
 3. Hei :) Annesygal fortalte du var på tur. Hørtest spennande ut, kjekt du har kost deg. Treff deg kanskje i Knarvikje snart igjen? god sommar så lenge!
  Judith

  SvarSlett
 4. Ser ut til at dere hadde en flott tur og fikk med mange godbiter hjem :-)
  God helg

  SvarSlett
 5. Ja det var nok litt av en opplevelse. Bare litt missunnelig :-) Gleder meg til å se resultatene av stoffene du fikk kjøpt :-)

  SvarSlett