søndag 31. mai 2009

Applikert bilde

Mai måned forsvant fort vekk. Her ble det ikke tid til mye sying, beising av terrassegulv og annet hagearbeid ble prioritert. Men jeg har sydd ferdig utfordringen til Åsane Quiltelag som jeg har skrevet om tidligere. Jeg har fortsatt rikelig med stoff igjen + nye ideer.


Til OPAM for mai har jeg gjort ferdig et veggbilde som har lagt siden 2001!!! Det eneste som manglet var kanaler til oppheng. Vanskelig fasong å henge opp.

Dette bildet er kun laget av rester. Bakgrunn er sydd i teknikken "Mile-a-minute", tror det var det den het. Ganske raskt å sy. Kronbladene er laget av disse små trekantene som klippes av sømmer som strykes ut. Bitte små biter. Tegnet bladene på vaskbar plast og la rikelig oppå , så plast over det og sydde tett i tett over dette. Mitt første forsøk med denne plasten. Alltid spennende å prøve noe nytt.

2 kommentarer:

  1. Dette ser riktig spennande ut. Artig fasong. Helsing Jofrid

    SvarSlett
  2. Hei Astrid, og takk for sist (Quiltekroken på lørdag). Jeg har vært på besøk på bloggen din før, jeg, har lagt inn kommentar ang. grytelappene dine. Nå har jeg lagt deg inn på blogglisten min og skal følge med på hva du får sydd ;-)

    Hilsen
    Ingunn Brattåker i Arna

    SvarSlett