tirsdag 31. mai 2011

Sminkepung

Marit Johannessen har kommet med et nytt flott mønster på sminkepung. Selve "skroget" er sydd i broderimaskinen. Glidelåsen er også sydd i maskin, men sammensyingen er sydd for hånd. Tilslutt har jeg sydd en "heklerosett" i broderimaskinen til pynt. Disse sminkepungene kommer jeg til å sy flere av.

onsdag 25. mai 2011

Sminkepunger



Disse sminkepungene er sydd i ramme etter Marit Johannessen sitt mønster. Kjempegøye å sy, men så var det da dette å sette i glidelås. Alle er sydd etter samme mønster. Godt å få det gjort før man starter på neste mønster.

lørdag 21. mai 2011

Små dekkebrikker



Disse blokkene skulle egentlig bli midtparti i en duk. Det ble ikke helt som jeg hadde tenkt meg, så istedenfor å lande i bosset endte de opp som 4 små dekkebrikker.

fredag 20. mai 2011

Opprydding av små ufoer



I dag har det både regnet og blåst, så ingenting er bedre enn å finne fram en del småarbeider som har blitt liggende. Denne krusbrikken er sydd av rester fra et tidligere prosjekt. Her var det å legge den på vatt og sette på lukkekant. Så er det klart for neste prosjekt i bunken.

tirsdag 3. mai 2011

Ny veske



Tåken lå tungt i dag da jeg sto opp. Dermed fikk jeg sydd en veske i den største broderirammen. Denne har jeg lenge hatt lyst til å prøve meg på. Den ble brodert og foret ferdig i rammen, kun sidesømmene måtte syes på vanlig måte og selvfølgelig hanken.